De Vakdag gaat niet door en dat is een teleurstelling voor ons allemaal. We missen zo een moment om elkaar te ontmoeten, bij te kletsen en van elkaar te leren. Daarom hebben Ifunds, EDM, WWAV, Nassau Fundraising en Arjen van Ketel de koppen bij elkaar gestoken en besloten een collegemiddag voor jou te organiseren. Je mag weer een middag de collegebanken in!

Hoe gebruik je jouw data om donor journeys te optimaliseren? En als je mooie donor journeys hebt gemaakt, hoe zorg je er dan voor dat het uitvoeren ervan zo min mogelijk tijd kost? Hoe werf of creëer je middle en major donors? En hoe zorg je ervoor dat ook jouw organisatie meedeelt in de immer groeiende inkomstenbron uit nalatenschappen? Daar bovenop moet je mensen ook nog eens overtuigen om juist jouw doel te steunen. Maar hoe dan? De gastdocenten op de Wattdag zorgen ervoor dat al deze vragen beantwoord worden en je weer met frisse ideeën aan de slag kan. Zorg dat je dit niet mist en meld je snel aan; er zijn slechts 120 plaatsen beschikbaar.

LET OP! Aanmelden kan alleen als je werkzaam bent bij een fondsenwervende organisatie!


Het volgen van deze colleges is geheel gratis, spijbelen niet. Bij een no-show zijn we genoodzaakt €50,- collegegeld in rekening te brengen. Een andere student ter vervanging sturen mag natuurlijk wel, als je ons dat maar uiterlijk een dag van tevoren laat weten via Niels.Verwoerd@Ifunds.nl.