Ledenorganisaties hebben te maken met teruglopende ledenaantallen, daarom is in contact blijven met je leden belangrijker dan ooit. Het wordt steeds belangrijker, dat een lid zich gewaardeerd voelt. Een lid wil graag op de hoogte gehouden worden van de toegevoegde waarde van de vereniging of ledenorganisatie waarvan hij lid is. Een vereniging dient zijn relevantie te blijven uitdragen door focus te leggen op het bestaansrecht van de vereniging. Bestaansrecht, zoals belangbehartiging van de leden. Communiceren met je leden, is dus steeds belangrijker. Het liefst in de vorm van 1 op 1 communicatie. De juiste toon bij het juiste lid op het juiste moment. Daar hebben we een mooie CRM oplossing voor, te weten Engage 365 Members.

Maak kennis met de allernieuwste versie van Ifunds Engage 365 Members, gebouwd op het Microsoft Dynamics platform. 

In dit gratis webinar tonen we je hoe eenvoudig het is om selecties te maken en campagnes t.b.v. ledenwerving. We tonen hoe je gemakkelijk journeys inricht om bestaande leden beter te binden

Wat laten we zien?
Je kunt heel gemakkelijk al je communicatie koppelen aan jouw prospects, leden, vrijwilligers of stakeholders in je CRM omgeving. Hierdoor krijg je een helder 360 graden beeld per persoon met alle voorkeuren, abonnementen, contributies, diverse contactmomenten in handige overzichten en dashboards bij elkaar. Deze data is klaar voor gebruik in selecties.

Daarnaast laten we zien hoe je met Engage 365 ME je lidmaatschappen incasseert, prolongeert en de betalingen goedkeurt.

Multichannel campagnes
Met de inzet van Engage 365 Members richt je gemakkelijk campagnes in per doelgroep. Zoals bijvoorbeeld de oudere en de jongere leden. Met selecties haal je je snel je trouwe leden naar boven en stuurt ze een bedankje via het kanaal van hun voorkeur. Of je selecteert je minder actieve leden om ze opnieuw te reactiveren. En ook prettig: de resultaten zie je direct terug in mooie en goed bruikbare dashboards.

Mis dit dus niet en laat hieronder je gegevens achter, dan sturen wij je binnenkort de deelnamelink naar het gratis webinar op donderdag 1 juli. Tot snel!