EEN REAL-LIFE DONOR JOURNEY | MET CLICKDIMENSIONS

In contact blijven met je achterban is nu belangrijker dan ooit. Veel organisaties maken daarvoor gebruik van e-mailmarketingoplossingen zoals Spotler, Mailchimp, Clang of een andere tool om in contact te blijven met de achterban. Clickdimensions biedt echter meer dan dat, wij geloven erin dat je pas echt closed loop donor journeys kunt inzetten als je de communicatie rechtstreeks vanuit je CRM omgeving, dus vanuit Ifunds Engage 365 doet.


Waarom?
Naast dat het veel makkelijker en overzichtelijker is, kan je al je communicatie & digitale touchpoints direct koppelen aan jouw ge├»nteresseerden, prospects of donateurs in je CRM omgeving waardoor je een helder 360 graden beeld krijgt per contact met alle preferences, subscriptions, clicks, opens en andere interacties in handige overzichten en dashboards bij elkaar, en deze data is klaar voor gebruik in selecties en customer journeys.


Hoe je dit kunt bereiken?
Door de inzet van ClickDimensions bovenop Ifunds Engage 365. Behalve hoog-volume gepersonaliseerde e-mailcampagnes kun je met Clickdimensions eenvoudig op basis van triggers verschillende closed loop donorjourneys inrichten en inzetten via diverse kanalen, waaronder e-mail, SMS, formulieren en landing pages. En ook prettig: de resultaten zie je direct terug in mooie en goed bruikbare dashboards.


Tijdens het webinar laten we je niet alleen zien welke voordelen een ge├»ntegreerde e-mailoplossing biedt, maar tonen we je o.a. ook hoe eenvoudig het is om bv. selecties te maken en e-mail campagnes of donorjourneys in te richten en uit te voeren in ClickDimensions.

Mis dit dus niet en laat hieronder je gegevens achter. Geef daarbij aan of je aan het webinar van 10 juni 2021 wilt deelnemen, dan sturen wij je binnenkort de uitnodiging voor het webinar. Tot snel!